Κεντρικά: Σπιναλόγκας 16, Ηράκλειο

Τηλεφωνικό κέντρο: 2810390992
business portal
Εταιρεία

Εταιρεία

Η KNG Consulting Services IKE είναι μια δυναμική εταιρεία λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες. Οι άνθρωποι που εργάζονται για την εταιρεία μας, έχοντας μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία και σημαντική ακαδημαϊκή γνώση και κατάρτιση, παρέχουν υπηρεσίες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις συνεχείς αλλαγές του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας με ευέλικτο, ανταποκριτικό και ανταγωνιστικό τρόπο.

Η ανταπόκρισή μας απορρέει από τη συνεχή εστίαση των συμβούλων μας στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Screenshot_1.jpg

Η προτεραιότητα της εταιρείας μας, είναι η ποιότητα και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Από το 2015 η ομάδα μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με τη φιλοσοφία μας, τις γνώσεις και την εμπειρία μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία στις εταιρείες που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Προσφέρουμε αξιόπιστες συμβουλές και λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας και της οικονομικής σας ομάδας.